Om oss

Vi som skriver på den här sidan är utbildade och erfarna hantverkare som vill skapa en kunskapskälla för våra läsare att ösa ur. Vi är målare, snickare, takläggare, golvläggare och elektriker som vill sprida våra specifika kunskaper vidare och visa dig som läsare vad du ska tänka på i samband med att du planerar en renovering.

Vilka verktyg behöver du, hur mycket kommer det att kosta, var ska du börja och vilken typ av grundarbete kommer att krävas? Vi kommer även att titta närmare på byggbranschen i stort. När behöver du en hantverkare och hur hittar du rätt sådan? Här kommer vi att ge svar på allt detta och mycket, mycket mer.

Det finns negativa sidor av den byggboom vi befinner oss i. Tyvärr så ser man att konflikter mellan beställare och hantverkare ökar. Dels så ser man även att antalet tvister gällande dolda fel ökar ganska markant. Vi vill bidra till säkrare byggnationer. Detta innebär att vi även kommer att skriva mycket om vad du som exempelvis köpare av hus ska titta närmare på i samband med besiktningen. Vi kommer även att ge tips om hur du ska agera för att undvika att anlita fel hantverkare. Det finns definitivt sätt att skilja agnarna från vetet och hitta pålitliga och skickliga yrkesmän. Välkommen!