Kategorier
Golv

Golvavjämning i Stockholm för bra golv

Man tar så för givet att ett golv ska vara jämnt, att man inte tänker på det arbete som ligger bakom att få det plant och rakt, men de som jobbar med golvavjämning i Stockholm vet hur det görs.

När man ska lägga ett fogfritt massagolv eller en matta, så måste ytan under vara alldeles fri från sprickor och ojämnheter. Om det inte är ett bra underlag så kan hela arbetet med ett nytt golv bli förstört.

Därför är de som jobbar med golvavjämning ute på byggen och ser till att alla skarvar och ojämnheter i betongen försvinner. När det är klart, kan arbetet börja med att lägga matta eller golvmassa på plats. För våtrum är metoden idealisk eftersom den effektivt täpper igen så att fukten inte kan komma ut.

Om det är dags att byta ut en heltäckningsmatta är det klokt att anlita en golvavjämnare som täcker alla rester av lim och tar bort skador som kan finnas i golvet. Det är mycket enklare och ger ett bättre resultat.

Efter golvavjämningen kan man lägga på ett nytt material

Företag som arbetar med golvavjämning kan också hjälpa till att lägga ett nytt golv när allt är jämnt och tätt. För industrier och lagerlokaler behövs det starka, tåliga och jämna golv som klarar hård belastning. Då kan man avsluta genom att lägga ut den golvmassa som passar och som gör det snyggt och behagligt att arbeta på. Det kan handla om att göra ett halkskyddande golv eller bara ett golv som tål kemikalier och stötar. Läs mer om golvavjämning på denna hemsida: golvavjämningstockholm.se