Kategorier
Golv

Viktigt med duktig golvläggare i Stockholm

Vid bygge i Stockholm är det viktigt med duktiga hantverkare vilket även innefattar golvläggare. Försäljningen bygger helt enkelt på ett perfekt utfört jobb.

Andreas hade drivit sin byggfirma i drygt ett år när det plötsligt hände. Efter att han byggt privata villor och mindre fastigheter kom det första stora jobbet. Det var ett företag som ville bygga ett trevåningshus där de skulle ha ett företagshotell. Mestadels kontor men även lite annat smått och gott.

Efter att ha fått lämna offert bland ett av flera företag kom beskedet. Andreas byggfirma hade fått jobbet. De skulle bygga sin första stora fastighet som dessutom skulle vara tre våningar. Nu gällde det att sätta sig ner och fokusera. Han hade fått all information om vad som skulle finnas i huset och nu behövde han ta fram information och presentera det.

Snickare målare och golvläggare

Att sätta sig ner och få all information på plats krävde extremt mycket tid och koncentration. Han behövde kalkylera hur mycket material som skulle beställas. Vilken typ av hantverkare som han behövde och när. Det gällde att få flyt i jobbet så att ingen behövde vänta utan kunde börja med sitt så snart de var på plats.

Allt det här hade han gjort så många gånger innan men i mindre skala. Nu behövde han skala upp och tänka ut hur lång tid som var och en av hantverkarna behövdes. Han hade flera olika hantverkare i sitt gäng men några hyrde han in då de inte behövdes lika ofta. De som arbetat  längst i hans gäng i Stockholm var golvläggare.

Stans bästa golvläggare

Andreas hade varit stolt över att ha knutit stans bästa golvläggare till sitt gäng. Ingen kunde lägga fiskbensparkett och andra golv lika snabbt, snyggt och effektivt som de. Alla egenskaperna var lika viktiga när det kom till att jobba på ett bygge. Perfektion och effektivitet var synonymt med bra ekonomisk vinning.

Givetvis hade Andreas fler som satt och gjorde planeringsarbetet. Så det tog inte lång tid innan det var dags för ett möte där de skulle sammankoppla sina delar och se till att de flöt bra tillsammans. Det enda som behövde göras var att be en av deras golvläggare att hitta en person till som kunde jobba lika bra. Då skulle allt vara klappat och klart för att börja.

Sista anställda golvläggaren var ett kap

Den nya golvläggaren hade en idé om att man skulle kunna lägga golven i korridorerna på samma sätt som i rummen för att få ett snyggt flöde. Det var något som ingen hade tänkt på. Men när tanken slog rot var det som om det inte kunde göras på ett annat sätt. Det var lite extra roligt då den nya golvläggaren var helt ny från skolan.

Frågan var om inte denne golvläggare skulle få en anställning hos Andreas redan nu eller om han skulle låta detta projekt bli en test. Han var tvungen att fundera lite. Men samtidigt visste han hur viktigt det var att ha fler bra golvläggare om de fick fler stora projekt. Något som detta jobb skulle kunna ge dem.

För dig som är intresserad av golvläggning i Stockholm besök hemsida golvläggarestockholm.net